Arborétum Hotel – Sárvár

SZÁLLÁSHELY RÖVID BEMUTATÁSA:
Ha Ön Nyugat-Magyarország egyik kedvenc üdülőhelyén szeretne néhány kellemes pihenőnapot eltölteni, akkor jöjjön el kedves kis városunkba, Sárvárra. Ha az “édes semmittevésre” vágyik, ellazulhat az Európai színvonalú, egész évben nyitva tartó bel- és kültéri élmény és gyógymedencékkel, gyermekmedencével, egyedi szauna-világgal valamint wellness és gyógyászati részleggel rendelkező sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A városban igazi kulturális kikapcsolódást nyújt a nemzeti örökség részét képező Nádasdy-vár és múzeum, ahol egyebek mellett -a magyar huszárság, és Sárvár történetét felvonultató tárlatot is láthat. A városból -csillagtúra szerűen – a környék számos látnivalóját, kirándulóhelyét is könnyedén elérheti (pl.: Szombathely, Kőszeg, Somló-hegy, Bükfürdő, Ják).

Szállodánk, a Hotel*** Arborétum, a belvároshoz és a gyógyfürdőhöz is egyaránt közel, a több száz éves fáknak otthont adó sárvári Arborétum mellett található. Csendes helyen, barátságos környezetben, sok szeretettel várjuk Önt. Udvarunkon gépkocsiját díjmentes zárt parkolóban helyezheti el.

16 db kétágyas szobánk és 2 db négyágyas apartmanunk mindegyikében TV, telefon, fürdőszoba és minibár szolgálja az Önök kényelmét. Gyermekes családok részére a szobák egy része pótágyazható, a legkisebbeknek pedig babaágyat biztosítunk. A recepció mindig az Önök rendelkezésére áll. A gépkocsit zárt parkolónkban, díjmentesen helyezheti el.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:
Balaton (84-es út) és Győr-Pápa-Celldömölk felől érkezve: A városba érve az első jelzőlámpa után kb. 250 m-re jobbra (Temető u.) majd a Kodály Z. utcánál szintén jobbra, ahonnan kb. 50 m-re nyílik a Medgyessy F. u. (házszám: 20)

Szombathely (88-as főút) felől érkezve: A városba érve be kell jönni egészen a belvárosig, majd a Nádasdy vár előtt továbbhaladva a főúton, a vár után kb 400 m -re balra kell fordulni a Temető útra. Ezután kb 250 m-re a Kodály Z. utcánál jobbra, ahonnan kb. 50 m-re nyílik a Medgyessy F. u. (házszám: 20)

Győr-Csorna (85, 86-os út) és Sopron (84-es út) felől érkezve: A városba érve az első jelzőlámpánál (benzinkutak) balra kell fordulni, majd kb. 300 m-re jobbra a Temető útra, ezután kb 200 m-re balra a Kodály Z. utcánál, ahonnan kb. 50 m-re nyílik a Medgyessy F. u. (házszám: 20)

Cím: 9600 Sárvár, Medgyessy F. u. 20.

Képekben:

Arborétum Hotel - Sárvár Arborétum Hotel - Sárvár Arborétum Hotel - Sárvár Arborétum Hotel - Sárvár
Waoo.hu – Nem csupán öltöztetünk, egyedivé teszünk

Hozzászólás írása?

0 hozzászólás.

Szólj hozzá!