Semira Hotel & Day Spa

SZÁLLÁSHELY RÖVID BEMUTATÁSA:
A Semira Hotel & Day Spa a csodálatos göcseji dombvidék számtalan látnivalót kínáló városában, Zalaegerszegen található. A korábban üzleti- és konferenciaszállodaként üzemelő létesítmény mellett 2005 őszén nyitotta meg kapuit az 1200 m2 alapterületű Semira Day Spa élményfürdő. A szállodából egy átkötő folyosón közvetlenül megközelíthető marokkói stílusban kialakított fürdő fantasztikus kikapcsolódási lehetőséget kínál az ide látogatóknak. Élménymedencékkel, fürdőbárral egybeépített jacuzzival, gyermekmedencével, meglepetéseket tartogató élménybarlanggal, szaunákkal, gőzkabinnal, aromakabinnal, jégbarlanggal és az országban egyedülálló Kleopátra-fürdővel várjuk kedves vendégeinket.

A szállodai szobáink fürdőszobával vagy zuhanyzóval rendelkeznek, alapfelszereltségükhöz tartozik a televízió, telefon, minibár, hajszárító, több szobánk pótágyazható és erkélyes, néhány klimatizált.

Különböző méretű, akár összenyitható, klimatizált konferencia- és rendezvénytermeinkben 220 főig vállaljuk üzleti, családi rendezvények színvonalas lebonyolítását, igény esetén a Semira Day Spa élményfürdő is különleges helyszíne lehet ezen eseményeknek, ahol állófogadás, viziszínpadi bemutatók, vagy akár habparty teheti emlékezetessé az itt töltött órákat.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:
A szálloda a város központjában a 74-es és a 76-os főútvonalak találkozásánál fekszik. Gépkocsival minden irányból egyszerűen megközelíthető. Az autóbuszállomás a szállodával szemközi oldalon található, a vasútállomás kb. 3-km-re helyezkedik el, innen legegyszerűbben taxival közelíthető meg az épület.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Balatoni u. 2/a

Képekben:

Semira Hotel & Day Spa Semira Hotel & Day Spa Semira Hotel & Day Spa Semira Hotel & Day Spa
Waoo.hu – Nem csupán öltöztetünk, egyedivé teszünk

Hozzászólás írása?

1 hozzászólás.

  1. Szép volt, köszönjük szépen!

Szólj hozzá!